Kolačići

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi prikupljanja podataka o posetama. Izaberite opciju »Nastavi« ili na ovom linku isključite upotrebu kolačića. Nastavi
  RS  
ILIRIKA web stranice
ILIRIKA Beograd, SRB
SRpski
ILIRIKA Ljubljana, SLO
Slovenščina English Deutsch Italiano Français русский 仲文 zhongweg
ILIRIKA Skopje, MKD
MAKEDONSKI

Vršilac usluge  

Vršilac usluge portfolio menadžmenta je
ILIRIKA d.d., Slovenska cesta 54a, Ljubljana Slovenija, koja uspešno pruža uslugu individualnog portfolio menadžmenta za klijente više od 20 godina.

Dnevni izveštaj 22.04.2019

Datum objave: 22.04.2019

SERBIA:

AIK razmatra kupovinu još nekih banaka u Srbiji i regionu
AIK banka je preuzimanjem Gorenjske banke postala prva banka iz Srbije koja je "iskoračila" na tržište Evropske unije, izjavila je Jelena Galić, predsednik IO AIK banke, i istakla da se razmatra kupovina još nekih banaka u Srbiji i regionu. Galić je, u intervjuu za aprilski broj Magazina Biznis, istakla da je srednjoročna strategija AIK banke da postane jedna od vodećih bankarskih grupacija u ovom delu Evrope. "To podrazumeva da ćemo i u narednom periodu procenjivati i razmatrati sve buduće prilike u regionu, što naravno uključuje i Srbiju", izjavila je Galić.
Izvor: Blic

NBS: Inflacija za godinu dana unapred očekivana na 2,5-2,7%
Prema rezultatima martovske ankete, inflaciona očekivanja finansijskog sektora i privrede za godinu i za dve godine unapred nastavila su da se kreću u granicama cilja (3 ± 1,5%). Inflaciona očekivanja finansijskog sektora za godinu dana unapred ostala su nepromenjena u odnosu na februar i iznose 2,7%, dok su očekivanja privrednika povećana na 2,5%, čime su se približila centralnoj vrednosti cilja. Inflaciona očekivanja finansijskog sektora za dve godine unapred i u martu su ostala nepromenjena i od oktobra 2018. nalaze se tačno na centralnoj vrednosti cilja (3,0%). Srednjoročna inflaciona očekivanja privrednika u martu su neznatno snižena i iznose 2,9%.
Izvor: NBS

Vodafon dobio dozvolu za rad u Srbiji
Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) izdala je dozvolu britanskoj firmi "Vodafon" za obavljanje delatnosti elektronskih komunikacija u oblasti javnih komunikacionih mreža i usluga, saopšteno je danas iz RATEL-a. Ogranak "Vodafone Enterprise Equipment Limited" u Beogradu koristiće mrežu isključivo za tranzitni prenos optičkih signala kroz Srbiju. Izdavanjem dozvole praktično je registrovan ogranak u Srbiji ove, jedne od vodećih svetskih telekomunikacionih kompanija, kao još jedan operator optičke mreže za transport.
Izvor: Blic

INO:

NYSE i evropska tržišta bila su zatvorena u petak

Arhiv

1 2 3 4 5 6 ... 75 76 77 »