Kolačići

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi prikupljanja podataka o posetama. Izaberite opciju »Nastavi« ili na ovom linku isključite upotrebu kolačića. Nastavi
  RS  
ILIRIKA web stranice
ILIRIKA Beograd, SRB
SRpski
ILIRIKA Ljubljana, SLO
Slovenščina English Deutsch Italiano Français русский 仲文 zhongweg
ILIRIKA Skopje, MKD
MAKEDONSKI

Vršilac usluge  

Vršilac usluge portfolio menadžmenta je
ILIRIKA d.d., Slovenska cesta 54a, Ljubljana Slovenija, koja uspešno pruža uslugu individualnog portfolio menadžmenta za klijente više od 20 godina.

Pristupite ILIRIKA Online

 

ILIRIKA d.d. omogućava svojim klijentima uslugu davanja naloga za trgovanje elektronskim putem preko on line aplikacije za trgovanje. Klijent se loguje preko web sajta ILIRIKE, a privatnost i sigurnost svojih podataka štiti preko korisničke lozinke. Preko on line aplikacije svaki klijent može davati naloge za trgovanje na svetskim berzama (NYSE, NASDAQ, Euronext, Xetra…).

Klijent as ILIRIKOM d.d. Ljubljana potpisuje Ugovor o berzanskom poslovanju u poslovnim prostorijama ILIRIKE Investments a.d. Beograd. ILIRIKA klijentu dodeljuje korisničko ime i lozinku. Pored Ugovora svaki klijent mora otvoriti račun za trgovanje akcijama u ILIRICI d.d.

Trgovanje preko on line aplikacije je brzo i efikasno. Online nalozi mogu se ispostavljati sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, a sve što je potrebno klijentu je kompjuter i internet konekcija.

Zakažite sastanak sa zaposlenim u ILIRIKA Investments. Zaposleni ILIRIKE Investments Vam uvek mogu predstaviti mogućnosti aplikacije i održati kratak kurs o načinu trgovanja.