Kolačići

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi prikupljanja podataka o posetama. Izaberite opciju »Nastavi« ili na ovom linku isključite upotrebu kolačića. Nastavi
  RS  
ILIRIKA web stranice
ILIRIKA Beograd, SRB
SRpski
ILIRIKA Ljubljana, SLO
Slovenščina English Deutsch Italiano Français русский 仲文 zhongweg
ILIRIKA Skopje, MKD
MAKEDONSKI

Vršilac usluge  

Vršilac usluge portfolio menadžmenta je
ILIRIKA d.d., Slovenska cesta 54a, Ljubljana Slovenija, koja uspešno pruža uslugu individualnog portfolio menadžmenta za klijente više od 20 godina.

Pristupite TeleTrader Webstation

 

ILIRIKA Investments omogućuje svojim klijentima uslugu davanja naloga za trgovanje elektronskim putem preko on line aplikacije za trgovanje. Klijent se loguje preko web sajta ILIRIKE Investments, a privatnost i sigurnost svojih podataka štiti preko korisničke lozinke i digitalnog sertifikata. Preko on line aplikacije svaki klijent može davati naloge za trgovanje kako na Beogradskoj berzi tako i na svim svetskim berzama (NYSE, NASDAQ, Euronext, Xetra…).

 Klijent moze izabrati osnovni paket kao i dodatne pakete usluga koje omogućavaju dubinu tržišta, podatke u realnom vremenu i podatke za specifičnu berzu koju želi da prati. Klijent sa Brokerom potpisuje Ugovor o investicionim uslugama u prostorijama ILIRIKE Investments kao i Anex ugovora za elektronsko trgovanje. Broker klijentu dodeljuje korisničku lozinku i digitalni sertifikat. Pored Ugovora i Anexa sa ILIRIKOM svaki klijent mora imati otvoren dinarski (devizni) namenski  račun za trgovanje akcijama.

Trgovanje preko on line aplikacije je brzo i efikasno. On line nalozi mogu se ispostavljati sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, a sve što je potrebno klijentu je kompjuter i internet konekcija.

Zakažite sastanak sa brokerom u ILIRICI. Od potrebne dokumentacije ponesite samo ličnu kartu i namenski račun u banci. Brokeri ILIRIKE Vam uvek mogu pokazati mogućnost aplikacije i kratak kurs o načinu trgovanja.