Proces Upravljanja Sredstvima

 

Upravljanje sredstvima zasniva se na uzajamnom poverenju. Prilikom prve faze obavlja se lični, iskreni i detaljni razgovor o vašim ciljevima investiranja, periodu dostizanja tih ciljeva i riziku sa kojim ste spremni da se suočite prilikom investicionog poduhvata. Zatim sumiramo naš dogovor u lični finansijski plan, koji predstavlja osnov za našu dugotrajnu saradnju.

Ključni element ličnog finansijskog plana jeste odabir odgovarajuće politike investiranja koja će odgovarati vašim očekivanjima. Politike investiranja ratlikuju se po visini vaših očekivanih prihoda i stopi rizika kome izlažete vaša sredstva. Mi vam pomažemo da se odlučite između politike niskog, normalnog ili visokog rizika. Nakon toga sledi potpisivanje i zaključivanje ugovora i transfer sredstava na trgovinski račun. Ključni element ličnog finansijskog plana jeste odabir odgovarajuće politike investiranja koja će odgovarati vašim očekivanjima. Politike investiranja ratlikuju se po visini vaših očekivanih prihoda i stopi rizika kome izlažete vaša sredstva. Mi vam pomažemo da se odlučite između politike niskog, normalnog ili visokog rizika. Nakon toga sledi potpisivanje i zaključivanje ugovora i transfer sredstava na trgovinski račun.

 

Prilikom razmatranja vaše odabrane politike investiranja naš cilj jeste dostizanje natprosečnog prihoda. To znači da uz pomoć konstantnog aktivnog upravljanja pokušavamo da postignemo bolje rezultate od onih koji su predviđeni. Odabir ulaganja za vaša sredstva obavlja se putem hijerarhijske (tzv. top-down) raspodele. Počinjemo analizom šireg makroekonomskog okruženja (region, država), koja se nastavlja užim odabirom sektora (industrijske oblasti, branše) i zaključuje se detaljnom analizom najperspektivnijih kompanija. Na ovaj način održavamo najpogodniji sastav koji odgovara vašem porfoliu.

 

Tržišni uslovi se neprestano menjaju, i upravo je brza reakcija ključni odgovor na njih. Naši menadžeri pažljivo prate analize tržišta, ekonomije i odabranih kompanija. Blagovremena raspodela sredstava na različite investicione klase (deonice, obveznice, itd.) održava kontrolu nad fluktuacijom vrednosti sredstava i teži boljim rezultatima od onih koji se koriste kao reper.

 

Za razna pitanja i komentare možete kontaktirati Vašeg ličnog menadžera putem telefona ili elektronske pošte ili možete ugovoriti sastanak bilo kada tokom radnog vremena. O statusu vašeg portfolia obaveštavamo vas putem mesečnih i tromesečnih izveštaja.

Zakažite sastanak

Molimo vas unesite vaše kontakt podatke budući da upravljanje sredstvima zahteva individualni pristup. Sastaćemo se sa vama, poslušaćemo vas i dati vam savet.

Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući put investicija za stabilan rast vaših finansijskih sredstava.

Pozovite +386 1 300 22 72