Više od 20 godina iskustva

Naš razvojni put započeli smo među prvima u Sloveniji i osvojili poverenje mnogih zahvaljujući stabilnom i razboritom upravljanju. 

Posvećeni zaposleni

Stvorili smo odličnu unutrašnju atmosferu sa našim kolegama stavljanjem u prvi plan prikupljanje i prenošenje znanja i uzajamno povezivanje.

Individualna obaveštenja

Naši klijenti su redovno obavešteni o svim novitetima i promenama.

Vršilac usluge portfolio menadžmenta: ILIRIKA d.d., Ljubljana, Slovenija

 

Vršilac usluge portfolio menadžmenta: ILIRIKA d.d., Slovenska cesta 54a, Ljubljana, Slovenija, koja uspešno pruža uslugu individualnog portfolio menadžmenta za klijente više od 20 godina. Vršilac utvrđivanja i provere identiteta stranke i pružanja informacija o usluzi portfolio menadžmenta: ILIRIKA Investments a.d. Beograd.

Svesni smo da ste uložili vaš rad i vreme kako biste stvorili vaša sredstva. Imate odlično polazište kako biste nastavili da povećavate njihovu vrednost. Mi predstavljamo odličan izbor da vas vodimo zahvaljujući našem znanju i iskusnim kolegama , budući da smo jedna od najstarijih kompanija za pružanje usluga u upravljaju sredstvima na teritoriji Slovenije.

 

VIŠE

“Važnije je sa koliko se počinje nego kada se počinje. Imajući ovo u vidu, izreka ‘vreme je novac’ još se više odnosi na svet upravljanja sredstvima. Dođite kod nas na individualne konsultacije i započnite se uvećavanjem vrednosti vaših sredstava danas.“

 

Zakažite sastanak

Molimo vas unesite vaše kontakt podatke budući da upravljanje sredstvima zahteva individualni pristup. Sastaćemo se sa vama, poslušaćemo vas i dati vam savet.

Zašto Upravljanje Sredstvima?

Lično

Mi kreiramo upravljanje u skladu sa vašim željama, ciljevima i očekivanjima u oblasti investiranja.

Efikasno

Poveravanjem upravljanja nama štedite vreme; mi aktivno vodimo računa o vašim sredstvima i obaveštavamo vas o svim bitnim promenama.

Sigurno

Zahvaljujući našem znanju, iskustvu i analitičkim sredstvima nikada niste izloženi nikakvom većem riziku prilikom ostvarivanja željenog profita.

Likvidnost

Vaša sredstva nisu dugoročno vezana i dostupna su vam u bilo kom trenutku.

Kontaktirajte nas i mi ćemo pronaći odgovarajući put investicija za stabilan rast vaših finansijskih sredstava.

Pozovite nas  +381 11 330 10 17